L
loppo
Har skickat in en hygenisk analys på höet,har fått svar och det fanns förekomst av mögel, men det ligger precis inom gränsvärdet.
Vad kan det ha uppkommit av, Vi slår med hög stubb, ser till att vändaren inte går ner i backen och får med jord. Har gamla ängar med rätt tunt med gräs på så höet torkar rätt fort, det har legat i 3 dar innan vi pressat det, och det känns torrt för handen, samt att vi har tagit tussar och torkat i micro för att kolla att det är torrt, vilket de prov vi har testat har varit.
Men vad är det då som gör att det finns mögel i?
En annan sak,på närinsanalysen så finns inte selen med men svavel har de analyserat, är inte det konstigt?
Vad kan det ha uppkommit av, Vi slår med hög stubb, ser till att vändaren inte går ner i backen och får med jord. Har gamla ängar med rätt tunt med gräs på så höet torkar rätt fort, det har legat i 3 dar innan vi pressat det, och det känns torrt för handen, samt att vi har tagit tussar och torkat i micro för att kolla att det är torrt, vilket de prov vi har testat har varit.
Men vad är det då som gör att det finns mögel i?
En annan sak,på närinsanalysen så finns inte selen med men svavel har de analyserat, är inte det konstigt?