Fast kokt kött blir ju ljust?
Nja, tar du kött från ett äldre djur så blir det aldrig ljust oavsett hur du kokar det.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Fast kokt kött blir ju ljust?
Kanske sant.Nja, tar du kött från ett äldre djur så blir det aldrig ljust oavsett hur du kokar det.
Åhh det som är så gudagott att äta.
Saknar mycket av långkoket. Ingen ide att lägga ner tid på när man är ensam.
slötittade på play på Trädgårdsmåndag och de gjorde dillkött. Helt fel!
Mitt dillkött görs på kokkött, gärna med ben. Det kokas upp och skummas. I med salt och dillkvistar, grova kvistar. Kvistarna är viktigare än bladen. Sedan får köttet koka mört.
När köttet är mört lyfter man ur dillkvistarna, rensar köttet från ben och annat och sedan reder man såsen och tillsätter lite ättika och lite socker. Lite fina hackade dillblad som dekoration. Det är dillkött för mig.
I programmet kokades fina bitar av kalv med rotfrukter och sedan hade man på slutet i lite hackad dill.
DET är väl ändå inte dillkött? va va va?
Åhh det som är så gudagott att äta.
Saknar mycket av långkoket. Ingen ide att lägga ner tid på när man är ensam.
Om du lagar mat så kan jag komma och äta med dig
Långkok, riktig husmanskost är ju det godaste som finns!