slötittade på play på Trädgårdsmåndag och de gjorde dillkött. Helt fel!
Mitt dillkött görs på kokkött, gärna med ben. Det kokas upp och skummas. I med salt och dillkvistar, grova kvistar. Kvistarna är viktigare än bladen. Sedan får köttet koka mört.
När köttet är mört lyfter man ur dillkvistarna, rensar köttet från ben och annat och sedan reder man såsen och tillsätter lite ättika och lite socker. Lite fina hackade dillblad som dekoration. Det är dillkött för mig.
I programmet kokades fina bitar av kalv med rotfrukter och sedan hade man på slutet i lite hackad dill.
DET är väl ändå inte dillkött? va va va?
Mitt dillkött görs på kokkött, gärna med ben. Det kokas upp och skummas. I med salt och dillkvistar, grova kvistar. Kvistarna är viktigare än bladen. Sedan får köttet koka mört.
När köttet är mört lyfter man ur dillkvistarna, rensar köttet från ben och annat och sedan reder man såsen och tillsätter lite ättika och lite socker. Lite fina hackade dillblad som dekoration. Det är dillkött för mig.
I programmet kokades fina bitar av kalv med rotfrukter och sedan hade man på slutet i lite hackad dill.
DET är väl ändå inte dillkött? va va va?