Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag gör gärna enkla kycklinggrytor, fryser in med ris o allt direkt. Korvstoganof funkar också bra. Chili con carne är gott medVad är era bästa tips på mat som är okej att frysa in?
För egen del blir det mest köttfärssås, där jag sen kokar färsk pasta till men skulle vilja ha lite fler alternativ i frysen att ta till när tiden inte räcker
Vad är era bästa tips på mat som är okej att frysa in?
För egen del blir det mest köttfärssås, där jag sen kokar färsk pasta till men skulle vilja ha lite fler alternativ i frysen att ta till när tiden inte räcker
Precis vad jag tänkte säga! Gjorde nyligen kyckling med curry och frös in i portioner med ris, perfektJag gör gärna enkla kycklinggrytor, fryser in med ris o allt direkt. Korvstoganof funkar också bra. Chili con carne är gott med
Jag gillar också pajer och olika typer av quiche - dem behöver man ju egentligen inte ens värma upp för att kunna äta till lunch. Bara att låta tina och äta kallt.Matpajer tycker jag är suveränt att ha i frysen, brukar göra en stor och skära i lagom portionsbitar och frysa in antingen en och en i fryspåsar eller i en matlåda. Perfekt att bara ta med sig i brådrasket på väg till jobbet om man inte har något fixat till den dagen eller på eftermiddag/kväll när man inte har ork eller tid att laga något. . Lite sallad och tomat till så blir det en komplett måltid.
Verkligen!Precis vad jag tänkte säga! Gjorde nyligen kyckling med curry och frös in i portioner med ris, perfekt
Det gör jag ju faktiskt ibland med, har aldrig tänkt på att den borde funka att frysa med.Verkligen!
Är jag superlat köper jag färdig tikka massala på burk (), steker kyckling o blandar ihop med, och kokar ris till. Gott, enkelt och perfekt i frysen!
Funkar utmärktDet gör jag ju faktiskt ibland med, har aldrig tänkt på att den borde funka att frysa med.
Vad hade du i den? Jag har frusit in min "fuskrisotto" med wokade grönsaker, men riset blir inte så kul då, och en del av de gröna grönsakerna blir lite beige.Jag gjorde wook förr som jag frös in.
Jag hade sockerärtor, bambuskott, vattenkastanj, minimajs, böngroddar, zucchini, morötter, kål, nudlar och strimlad benfri kotlett. Lite soya åxå.Vad hade du i den? Jag har frusit in min "fuskrisotto" med wokade grönsaker, men riset blir inte så kul då, och en del av de gröna grönsakerna blir lite beige.
Har jag också gjort några gånger, eller snarare några hundra gånger. Ibland på kvällen när jag kommer hem från ett 13-timmarspass kokar jag bara spagetti och värmer en halv sån där burk i mikron och äter utan kyckling, men då måste man vara både trött och hungrig om det skall funka.Verkligen!
Är jag superlat köper jag färdig tikka massala på burk (), steker kyckling o blandar ihop med, och kokar ris till. Gott, enkelt och perfekt i frysen!