R
Raderad medlem 6459
Jag är i desperat behov av bukes hjälp! Lever i bregottfritt land och lider varje frukost då jag förväntas peta i mig mjölk och flingor eller muffins eller en donut
. Har gjort ett seriöst försök att äta gott bröd men eftersom smöret här smakar RÖV så går det inte så bra.
Jag är alltså tjejen i bussen i Stig Helmer-filmen som frågar om det finns svenskt kaffe på hotellet?. Jag vill helt enkelt inte leva utan mitt Bregott! Ska hem en sväng till Sverige nästa vecka och funderar då på att köpa på mig fantastiska mängder Bregott och ta med mig tillbaka, för jag tänkte att det kanske går att frysa in?
Har någon testat att frysa in bregott? Blir det lika gott efteråt när man tinar det? Arla säger att man inte ska ha det fruset i mer än två månader - varför? Bör jag lyssna på det eller är det bara trams?
hjälp mig bukefalister!
Jag är alltså tjejen i bussen i Stig Helmer-filmen som frågar om det finns svenskt kaffe på hotellet?. Jag vill helt enkelt inte leva utan mitt Bregott! Ska hem en sväng till Sverige nästa vecka och funderar då på att köpa på mig fantastiska mängder Bregott och ta med mig tillbaka, för jag tänkte att det kanske går att frysa in?
Har någon testat att frysa in bregott? Blir det lika gott efteråt när man tinar det? Arla säger att man inte ska ha det fruset i mer än två månader - varför? Bör jag lyssna på det eller är det bara trams?
hjälp mig bukefalister!