Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Jag har faktiskt kört vanliga knäckformar ett par år också. Det blir lite lagom stora bitar tycker jag. Tar lite längre tid att hålla upp dock.Jag tycker också det är ett sådant elände! Ska absolut hålla utkik efter sådana formar och göra samma!
kakan eller glasyren? Kakan klara sig braJag ska bjuda på den mjuka pepparkakan med bryntsmörglasyr på julafton. Tror ni man vågar göra den dagen innan, eller kommer den hinna bli torr?
Mest kakan jag tänkte på .kakan eller glasyren? Kakan klara sig bra
Misslyckades just med en saffranskladdkaka då den vita chokladen vägrade smälta helt i vattenbad och i micron brändes den direkt Håhåjaja något måste väl gå åt skogen. Svängde ihop en sats saffransmuffins med lingon som får duga som efterrätt ikväll
Jag ska bjuda på den mjuka pepparkakan med bryntsmörglasyr på julafton. Tror ni man vågar göra den dagen innan, eller kommer den hinna bli torr?
Kör du i saffranet i samma veva?Ska du göra kakan igen så smält chokladen tillsammans med smöret, mycket enklare och snabbare
Kör du i saffranet i samma veva?
Just nu har jag smält smör med choklad för en 5-minutersfudge och det verkar gå mycket bättre
Tack, då sparar jag lite tid på julaftonDet går jättebra att göra dagen innan. Plasta in och ställ i kylen bara