Lovisaleonora
Trådstartare
Jag blir lika förvånad varje gång jag springer igenom ett moln av os från tändvätska. Själv tycker jag det luktar illa och i värsta fall lyckas ge en bismak till maten, även om jag möjligen inbillar mig.
Som den bekväma människa jag är, och har tillgång till, använder jag just nu gasolbrännare från Rimac för att tända, det är så enkelt och lätt. Säkert inte det bästa miljömässigt, men det tar ju bara några sekunder, försöker jag till mitt lama försvar.
Har tidigare provat med elslinga/eltändare - ingen riktig hit i min värld. Skorstenständare saknar jag sorgligt nog helt talang för - hur gör ni för att få dem att funka?
Så, fram med alla era hemligheter. Spelar storleken på grillen roll för din tändtaktik?
(givetvis finns en uppsjö proffstips, t ex http://www.grillguide.se/tanda-grillen/, men jag förlitar mig mer på Bukemaffian)
Som den bekväma människa jag är, och har tillgång till, använder jag just nu gasolbrännare från Rimac för att tända, det är så enkelt och lätt. Säkert inte det bästa miljömässigt, men det tar ju bara några sekunder, försöker jag till mitt lama försvar.
Har tidigare provat med elslinga/eltändare - ingen riktig hit i min värld. Skorstenständare saknar jag sorgligt nog helt talang för - hur gör ni för att få dem att funka?
Så, fram med alla era hemligheter. Spelar storleken på grillen roll för din tändtaktik?
(givetvis finns en uppsjö proffstips, t ex http://www.grillguide.se/tanda-grillen/, men jag förlitar mig mer på Bukemaffian)