Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Havremjölk har jag precis börjat försöka göra själv, det är ju helt beroendeframkallande!
Jag brukar frysa in färsk spenat som den är (den ska dock ligga luftigt) sen är det bara ta ut en näve blad och slänga ner i grytor, köttfärssås mm
Av ett och annat skäl får jag plötsligt hem en jäääkla massa grönsaker varje vecka. Lite olika sorter men oftast paprika, aubergine, blomkål, broccoli, färsk spenat och ruccola, tomater, selleri, fänkål, rotfrukter mm.
Har precis testat att frysa in tärnad paprika och blomkål. Tomater går ju att göra kross av för att konservera men hur sjutton ska jag kunna ta vara på resten? Vad gör ni för egna konserver?
Om du tar omvägen via mig när du skall till Ultuna kan du få en Electrolux köksmaskin från tidigt 50 tal o en dito symaskin, fast den kanske @Monstermom vill ha?
OT, kom tröjan jag skickade fram? Kunde den räddas? Dom tillverkas inte längre så de torde vara rariteter.