Blueberry
Trådstartare
I morgon ska vi äta älg.
"Problemet" är att jag har färs, stek och biff/något slags filéaktigt.
Just nu står det mellan någon slags gryta (tips mottages gärna!) med hasselbackspotatis och hamburgare på älgfärs och festliga tillbehör (typ kantareller, karamelliserad rödlök, någon ostcreme, med mera.)
Så... vad för slags gryta?
Hur gör jag bra hamburgerbiffar på älgfärs?
Funderar på om jag kan blanda till exempel färskost i färsen för att den inte ska bli snustorr?
"Problemet" är att jag har färs, stek och biff/något slags filéaktigt.
Just nu står det mellan någon slags gryta (tips mottages gärna!) med hasselbackspotatis och hamburgare på älgfärs och festliga tillbehör (typ kantareller, karamelliserad rödlök, någon ostcreme, med mera.)
Så... vad för slags gryta?
Hur gör jag bra hamburgerbiffar på älgfärs?
Funderar på om jag kan blanda till exempel färskost i färsen för att den inte ska bli snustorr?