californication
Trådstartare
Jag har inte så superbra koll på det här med foder, men jag frågar å en bekants vägnar. Hur ser man skillnad på mögel och socker på hösilage?
Hösilaget i hennes stall är helt vitfläckigt och luktar.. skunk. Det har även börjat mörkna/svarta på vissa ställen och det luktar jäst. Samma sak gäller även halmen.
Vad tror ni, rent spontant? Stallchefen säger bara att "om det är jäst så äter inte hästarna av det, men gör dom det så blir dom väl fulla då". Tycker inte att det känns helt okej.. om hästarna inte äter av det så får dom ju inte i sig tillräckligt.
Luddig beskrivning, och jag kanske är helt ute och cyklar, men något lär man sig väl iaf.
Hösilaget i hennes stall är helt vitfläckigt och luktar.. skunk. Det har även börjat mörkna/svarta på vissa ställen och det luktar jäst. Samma sak gäller även halmen.
Vad tror ni, rent spontant? Stallchefen säger bara att "om det är jäst så äter inte hästarna av det, men gör dom det så blir dom väl fulla då". Tycker inte att det känns helt okej.. om hästarna inte äter av det så får dom ju inte i sig tillräckligt.
Luddig beskrivning, och jag kanske är helt ute och cyklar, men något lär man sig väl iaf.