har äntligen fått analysen på årets hösilage, men är helt novis på detta.
Såhär står det:
Resultat produkt:
Ts 741
PH 5,8
Oe 6,2( här står 8,4 bredvid och längre bort under genomsnitt står det 10,7)
Smrp 21 (bredvid 29, under genomsnitt 106)
Resultat torrsubstans
Smältbarhet (%OS) 59,2
Råaska 56
Råprotein (SE) 64
Råprotein total 65
Råfett 18
Socker 146
Vilket protein är det man ska skriva med i foderstatsprogrammet?
Och 741 i ts, är det 74%?
Hur verkar det?
Såhär står det:
Resultat produkt:
Ts 741
PH 5,8
Oe 6,2( här står 8,4 bredvid och längre bort under genomsnitt står det 10,7)
Smrp 21 (bredvid 29, under genomsnitt 106)
Resultat torrsubstans
Smältbarhet (%OS) 59,2
Råaska 56
Råprotein (SE) 64
Råprotein total 65
Råfett 18
Socker 146
Vilket protein är det man ska skriva med i foderstatsprogrammet?
Och 741 i ts, är det 74%?
Hur verkar det?