SiZo
Trådstartare
Jag har lite problem när jag gör "söndagsstek" och tänkte kolla om någon vet varför såsen blir väldigt syrlig.
Jag brukar ha någon form av nötbit i slowcookern, oftast sätter jag på den innan läggdags så att maten är klar tills morgonen

I har jag köttbuljong, vitlök, lök, havregrädde och vanlig grädde samt svamp, salt och peppar, med ganska mycket rosépeppar.
Vart kommer den syrliga smaken ifrån? Vill ju gärna göra maträtten till jul, men utan syrligheten...
Jag brukar ha någon form av nötbit i slowcookern, oftast sätter jag på den innan läggdags så att maten är klar tills morgonen
I har jag köttbuljong, vitlök, lök, havregrädde och vanlig grädde samt svamp, salt och peppar, med ganska mycket rosépeppar.
Vart kommer den syrliga smaken ifrån? Vill ju gärna göra maträtten till jul, men utan syrligheten...