Det är också gott att fräsa på vitlök och haricot verts, vaxbönor, rödlök och ev spenat i panna. Och krydda också givetvis.
Funkar fint med frusna grönsaker och behöver inte vara färska.
Jag vet inte om det kan funka för dig. Men om man marinerar bönor eller linser i en god vinägrett brukar en del som inte gillar det annars tycka det är gott.
Gör du tex fisk kan det vara gott med blomkålsmos och dillmarinerade ärtor.
Smörsteka helt blomkålshuvud i stekpannan är också gott.
Funkar fint med frusna grönsaker och behöver inte vara färska.
Jag vet inte om det kan funka för dig. Men om man marinerar bönor eller linser i en god vinägrett brukar en del som inte gillar det annars tycka det är gott.
Gör du tex fisk kan det vara gott med blomkålsmos och dillmarinerade ärtor.
Smörsteka helt blomkålshuvud i stekpannan är också gott.