Linn-Nora
Trådstartare
För ett år sedan ca slutade jag äta gluten. Jag har inga uttalade problem när jag äter det förutom allmänt känslig mage och tendenser till IBS enligt läkare.
Min tanke med att inte äta gluten var att undersöka om det kunde få mig att må allmänt bättre. När jag tidigare ätit lchf längre tid (för flera år sen) och sedan ätit exempelvis en smörgås har jag fått väldigt ont i magen. I övrigt har jag inte märkt nåt. Smärtan har gått över efter någon dag, sen har jag ätit som vanligt.
Jag har alltså inte celiaki. Möjligen asymptomatisk i så fall. Men jag kan inte säga att jag egentligen mår bättre glutenfritt.
Hur som helst. Jag är så vansinnigt trött på glutenfri kost. Och funderar på att introducera gluten igen.
Jag tror jag kommer få ont i magen när jag börjar. Men funderar på hur jag ska göra.
Eftersom jag gjort detta på eget bevåg har jag ingen läkare att fråga heller.
Är det smart att introducera som med bebisar? Eller ska jag köra all in?
Kanske inte någon har nån aning, men jag skulle tacksamt ta emot kloka tankar
Min tanke med att inte äta gluten var att undersöka om det kunde få mig att må allmänt bättre. När jag tidigare ätit lchf längre tid (för flera år sen) och sedan ätit exempelvis en smörgås har jag fått väldigt ont i magen. I övrigt har jag inte märkt nåt. Smärtan har gått över efter någon dag, sen har jag ätit som vanligt.
Jag har alltså inte celiaki. Möjligen asymptomatisk i så fall. Men jag kan inte säga att jag egentligen mår bättre glutenfritt.
Hur som helst. Jag är så vansinnigt trött på glutenfri kost. Och funderar på att introducera gluten igen.
Jag tror jag kommer få ont i magen när jag börjar. Men funderar på hur jag ska göra.
Eftersom jag gjort detta på eget bevåg har jag ingen läkare att fråga heller.
Är det smart att introducera som med bebisar? Eller ska jag köra all in?
Kanske inte någon har nån aning, men jag skulle tacksamt ta emot kloka tankar