Jag är övertygad om att det _går_ att göra en smulpaj som är fri från både gluten och laktos, men blir det gott? Någon som provat?
Mina smulor brukar innehålla ungefär lika delar havregryn och vetemjöl, en gnutta socker och inkramat i lagom mängd smör. Jag tänker att man får byta ut vetemjölet mot nån glutenfri mjölvariant (vilken?) och använda glutenfria havregryn, ihopknådat med nåt laktosfritt matfett, vad man nu kan hitta (finns det laktosfritt smör? eller är det margarin man måste välja då?).
Mina smulor brukar innehålla ungefär lika delar havregryn och vetemjöl, en gnutta socker och inkramat i lagom mängd smör. Jag tänker att man får byta ut vetemjölet mot nån glutenfri mjölvariant (vilken?) och använda glutenfria havregryn, ihopknådat med nåt laktosfritt matfett, vad man nu kan hitta (finns det laktosfritt smör? eller är det margarin man måste välja då?).