Bluefish
Trådstartare
Jag kommer spendera flera veckor på annan ort och önskar förslag på lämplig mat att äta på hotellet. Dvs ingen micro, spis eller andra möjligheter till tillagning. Frukost och lunch kommer vara varma och mättande så kvällsmaten behöver inte bestå av någon större mängd eller vara särskilt raffinerad. Förutsättningarna är som följer:
En eldriven kylväska på 40 liter, vilket jag tycker sväljer en hel del.
En vattenkokare.
En mindre kastrull.
Porslin att äta på samt bestick.
Själv har jag tänkt på fil med flingor, mackor med olika pålägg, såndär carbonara på kopp och det var väl det. Jag vill ha lite mer variation än så helst. Kokkorv är bannlyst, senast åt jag FYRTIO stycken på dessa veckor. Så, vad hade du packat?
En eldriven kylväska på 40 liter, vilket jag tycker sväljer en hel del.
En vattenkokare.
En mindre kastrull.
Porslin att äta på samt bestick.
Själv har jag tänkt på fil med flingor, mackor med olika pålägg, såndär carbonara på kopp och det var väl det. Jag vill ha lite mer variation än så helst. Kokkorv är bannlyst, senast åt jag FYRTIO stycken på dessa veckor. Så, vad hade du packat?