Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
På jobbet (restaurang) rekommenderas två minuters kokning.Hur länge ska de kokas? eller bara läggas i snabbt i kokande vatten?
Jag känner till rekommendationen, men följer den inte för egen del. Kokning sabbar ju bären för många ändamål, smoothies t.ex. Dessutom kan jag inte tänka mig att risken att bli sjuk är jättestor, mig har det aldrig hänt i alla fall
Skulle du göra likadant om du hade gäster? Jag kan dö av en infektion som normala personer klarar av.
Nej, jag skrev "för egen del".
Jag ville bara fråga, jag har fått höra (till leda) att "lite skit rensar magen" och nej, det tar snarast kål på mig eller att jag blir jättedålig med en ev inläggning.
Bra att du inte gör det när du bjuder!
Kokning sabbar ju bären för många ändamål, smoothies t.ex.