linnsan
Trådstartare
Köpte soja för två(?) veckor sedan. Kollade för någon dag sedan på säcken då jag blev lite nyfiken på hur länge den skulle hålla sig. Då såg jag att tillverkningsdatumet (kan man säga så?) var någon gång 2008 och det står även på säcken att den bör förbrukas inom 4 månader från tillverkningsdatumet..
Nu är då min fråga om det bästa är att slänga ut det eller om det kan användas. Luktar inte konstigt eller liknande. Men jag tänkte främst på näringsvärdet. Det är ju det höga proteininnehållet jag vill åt, men hur mycket finns det egentligen kvar?
Anledningen till att jag inte kollade detta i butiken är för att butiksägaren hämtade säcken och la den i bilen då jag och min pappa hämtade annat foder. Men det är ju lätt att vara efterklok
Tacksam för svar!
Nu är då min fråga om det bästa är att slänga ut det eller om det kan användas. Luktar inte konstigt eller liknande. Men jag tänkte främst på näringsvärdet. Det är ju det höga proteininnehållet jag vill åt, men hur mycket finns det egentligen kvar?
Anledningen till att jag inte kollade detta i butiken är för att butiksägaren hämtade säcken och la den i bilen då jag och min pappa hämtade annat foder. Men det är ju lätt att vara efterklok
Tacksam för svar!