C
CarolaLind
Då jag fått fler och fler indikationer på att hundarna inte tål torrfodret, inte ens dyrt och fint, samt sett hur ovanligt det är utomlands att ge hundar just torrfoder så har jag tänkt om.
Jag har nu så sakterliga gått över till inälvor, oxsvansar ris grönsaker etc.
Hur lägger ni, som ger era hundar sådan mat, upp utfodringen under dagen?
Jag har förstått att det är bara rått kött som gäller, detta ger jag 1 gång per dag. De har nu köttben framme att gnaga på när de vill samt morötter.
Jag ska inhandla linfröolja (?) samt alla mineraler och vitaminer som behövs, vad har ni för tips?
Detta är en nygammal värld för mig, då min mamma hade hundaffär när jag var liten och vi sålde allt kött över disk till hundägarna, finns det ens längre?
Jag minns de stora bitarna av komage, alla hjärtan, lever, etc. Kanske inte konstigt att man blivit vegetarian
Jag har nu så sakterliga gått över till inälvor, oxsvansar ris grönsaker etc.
Hur lägger ni, som ger era hundar sådan mat, upp utfodringen under dagen?
Jag har förstått att det är bara rått kött som gäller, detta ger jag 1 gång per dag. De har nu köttben framme att gnaga på när de vill samt morötter.
Jag ska inhandla linfröolja (?) samt alla mineraler och vitaminer som behövs, vad har ni för tips?
Detta är en nygammal värld för mig, då min mamma hade hundaffär när jag var liten och vi sålde allt kött över disk till hundägarna, finns det ens längre?
Jag minns de stora bitarna av komage, alla hjärtan, lever, etc. Kanske inte konstigt att man blivit vegetarian