Z
Zeena
Använder ett litet part andraskörd som inte är analyserat.
Skördat på Hisingen mitten av augusti, förstaskörden skörades vid midsommar och hade dessa värden: mj 5,7, Protein 42, Ca 2,1 P 1,8
Vad är eran erfarenhet angående värden på andraskörden. Är det generellt mer MJ och mindre Protein?
Någon som vågar ge sig på att gissa efter egen erfarenhet?
Ni som vill skriva att jag bör analysera gör er icke besväret att svara.
Skördat på Hisingen mitten av augusti, förstaskörden skörades vid midsommar och hade dessa värden: mj 5,7, Protein 42, Ca 2,1 P 1,8
Vad är eran erfarenhet angående värden på andraskörden. Är det generellt mer MJ och mindre Protein?
Någon som vågar ge sig på att gissa efter egen erfarenhet?
Ni som vill skriva att jag bör analysera gör er icke besväret att svara.