Kratus
Trådstartare
Behöver lite hjälp från er vana vegomatlagare!
Jag och pojkvännen ska iväg på en romantisk weekend (hyra stuga) och ska "ha hand om" maten en dag var. Första kvällen bli restaurang och dag två ska pv göra tortillas/burritos med nån bönröra och grejer.
Själv så är jag ju allätare, även om det blir ganska mycket "köttfritt" så har jag inte så mycket veg på min repertoar ännu.
Det ska vara lätt att få ingredienser och det bör vara fritt från mjölk, gluten och fisk, pv är när nog vegan även om det kan slinka ner en räka eller två.
Help?!
Jag och pojkvännen ska iväg på en romantisk weekend (hyra stuga) och ska "ha hand om" maten en dag var. Första kvällen bli restaurang och dag två ska pv göra tortillas/burritos med nån bönröra och grejer.
Själv så är jag ju allätare, även om det blir ganska mycket "köttfritt" så har jag inte så mycket veg på min repertoar ännu.
Det ska vara lätt att få ingredienser och det bör vara fritt från mjölk, gluten och fisk, pv är när nog vegan även om det kan slinka ner en räka eller två.
Help?!