Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Gissar att de små rackarna ökar ganska mycket i vikt när man blötlägger och kokar dem. Om jag ska ha 400 g kikärtor till ett recept, hur många dl ska jag då blötlägga av de torra?
Ett tips är att blötlägga och koka så mycket du orkar/har plats för. Sedan kan du frysa in kikärtorna i påsar så slipper du blötlägga och koka varje gång
Hundavel & Ras Blir iofs inte fler som lider än vad det är i dagsläget. Det är såklart oacceptabelt att de lider - men får man igenom detta så kommer...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.