Carand
Trådstartare
Vad tycker ni är det viktigaste för att köttbullarna ska bli bra?
Några hemliga knep? Kryddor?
-Jag steker tex alltid löken ganska länge innan jag blandar den i smeten.
-Använder alltid lökpulver då det blir en enorm skillnad i smak! Även en skvätt kalvfond, mycket salt och peppar.
- Saltar lite extra medan de steks (i mycket smör) för ytsältan
Funderar på att ta nymalen peppar i år, har alltid bara vanlig färdigmald annars.
Så, shoot!!
Några hemliga knep? Kryddor?
-Jag steker tex alltid löken ganska länge innan jag blandar den i smeten.
-Använder alltid lökpulver då det blir en enorm skillnad i smak! Även en skvätt kalvfond, mycket salt och peppar.
- Saltar lite extra medan de steks (i mycket smör) för ytsältan
Funderar på att ta nymalen peppar i år, har alltid bara vanlig färdigmald annars.
Så, shoot!!