Otherside
Trådstartare
Jag älskar vitlök och använder det i nästan all matlagning! Nästan alltid krossad i vitlökspress….. Men nu läser jag överallt hur dåligt det är och hur smaken förstörs och/eller blir skarp etc etc. Så vad bör jag göra istället?! Riven vitlök lär vara lika förkastligt. Jag har ETT recept på pastasås där jag skivar vitlöken tunt men då tycker jag smaken blir svagare.
Att vitlök aldrig ska stekas hårt vet jag, men hur ska den finfördelas? Hur gör ni? Märker ni skillnad beroende av metod??
Nu ska jag gå och krossa några klyftor i den förfärliga vitlökspressen, till kvällens curry.
Att vitlök aldrig ska stekas hårt vet jag, men hur ska den finfördelas? Hur gör ni? Märker ni skillnad beroende av metod??
Nu ska jag gå och krossa några klyftor i den förfärliga vitlökspressen, till kvällens curry.