C
ChristinA
Jag vet att
Fisk
Fågel
Fläsk
Får
är uteslutet.
Brukar köpa olika slags tuggben. De här vita eller sådana i råhud. (aldrig malda eller färgsatta.) Men jag tycker att de går åt alldeles för fort. Även om man tar de mest massiva.
Så igår på en utställning köpte jag rökt oxben.
En favorit så klart!
Kan man köpa det i en mat affär och bereda själv? Behöver man förresten tillaga det? Ska man gröpa ur märgen? Hur har ni gjort?
Fram med alla heta ben-tips!
Fisk
Fågel
Fläsk
Får
är uteslutet.
Brukar köpa olika slags tuggben. De här vita eller sådana i råhud. (aldrig malda eller färgsatta.) Men jag tycker att de går åt alldeles för fort. Även om man tar de mest massiva.
Så igår på en utställning köpte jag rökt oxben.
En favorit så klart!
Kan man köpa det i en mat affär och bereda själv? Behöver man förresten tillaga det? Ska man gröpa ur märgen? Hur har ni gjort?
Fram med alla heta ben-tips!