KattenKorven
Trådstartare
Jag vet att det hänger ett gäng begåvade matnördar här på buke, så jag hoppas att jag kan få lite tips och inspiration. 
Vi ska förmodligen ha svärföräldrarna hemma på nyårsmiddag och vill lyxa till det lite. Både jag och maken är vegetarianer (ovo-lakto) och vill gärna göra en schysst middag som inte får svärisarna att sakna kött på menyn. Vi är inte så jättebra på festmat, har sällan middagsgäster vid finare tillfällen... Förrätt känns som att man förmodligen skulle kunna lösa, men huvudrätten?
Är rädd för att råka göra något som blir för tråkigt och vardagligt... Hjälp mig, snälla matkonnässörer!
Vi ska förmodligen ha svärföräldrarna hemma på nyårsmiddag och vill lyxa till det lite. Både jag och maken är vegetarianer (ovo-lakto) och vill gärna göra en schysst middag som inte får svärisarna att sakna kött på menyn. Vi är inte så jättebra på festmat, har sällan middagsgäster vid finare tillfällen... Förrätt känns som att man förmodligen skulle kunna lösa, men huvudrätten?