Du använder en gammal webbläsare. Den visar troligen inte denna och andra webbplatser på ett riktigt sätt. Du bör uppgradera eller använda en annan webbläsare.
Man måste ju kunna ha den i mat? Använder ofta överbliven ost, både färskost och annan, i olika rätter. Olika typer av pastasåser t.ex. lägg i den ganska sent bara och låt den värmas upp försiktigt, kan hända att det klumpar sig annars.
Funderar om jag ska bre ut den i en köttfärsgratäng då kommer jag ju att krydda både med peppar och vitlök + chili mm... om jag har tur så döljs den "konstiga" smaken av alla andra mustiga smaker och den bara bidrar till extra fluff .
Kropp & Själ
börjar bli tokig... har sån inre rastlöshet jämt som jag får svårare o svårare o hantera. det har kommit gradvis o blivit mkt värre sen...
Cookies används för olika funktioner, trafikanalys, innehållsanpassning och annonser. Information om din användning av vår webbplats vidarebefordras till de sociala medier, annons- och analysföretag som vi samarbetar med. De kan kombinera informationen med annan information du tillhandahållit eller de har samlat in när du har använt deras tjänster. Våra regler och sekretesspolicy gäller. Genom att fortsätta använda denna sida godkänner du detta.