Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Påminner lite om salta ferrari, och jag har för mig att dom också gjordes av TomAh! ser jättegoda ut, aldrig sett, får hålla utkik.
Den blev jättegod! Fräsch och rik smak.Jag har ett experiment i kylen med citron, lagerblad och timjan. Kan återkomma med recension. Glasmästar- är annars aldrig fel!
Den blev jättegod! Fräsch och rik smak.
Försent? Tips det finns 5 minuters sill. Används året om här.Recept? Är ju försent till påsk såklart men jag kan äta sill varje dag året om!
Försent? Tips det finns 5 minuters sill. Används året om här.
Ja du tror inte det går att använda 5 minuter sill. Det är ju färdigt för att blanda ihop på en gång. Sillen här fixar sig imorgon eller senare.Tänkte alltså på den sillen @manda hade gjort.
Jag gjorde på makrill pga lättare att få tag på här hos mig. Köper frysta filéer. Klipper i bitar. Lag av 1,5 dl kefirvassle, vatten och 2,5-5 viktprocent salt (till 400gr fisk). Denna kryddade jag med fyra lagerblad, en rågad tesked timjan och det gula skalet av en tredjedels citron, som jag varvade i burken med fiskbitarna. Välfylld men inte packad burk. Rumstemp 3-5 dagar, därefter kylskåp och behöver ätas inom 1-3 veckor. Viktigt att veta att i fermenterade animalier kan botulism utvecklas. För mig har det märkts väldigt tydligt på lukten den enda gång fermenteringen inte blev bra.Recept? Är ju försent till påsk såklart men jag kan äta sill varje dag året om!