Tack, kanonbra! Kan nog bli gott som vitlöksbröd..
Det tror jag verkligen! Ibland har jag i lite grahamsmjöl också om jag vill ha en rustikare känsla.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Tack, kanonbra! Kan nog bli gott som vitlöksbröd..
Jag har detta som standard-vitt-bröd, lägger till en slatt olivolja och flingsalt bara.Har ni några bra recept på bröd?
Vi har drabbats av lite soppa-cravings och ett gott bröd till är nog ett måste. Tror sambon svälter ihjäl annars.
Tips till nästa gång om det blir nån är att gädda brukar vara väldigt bra att göra fiskbullar på, då kan man krydda ordentligt med något gott, sedan panera och steka, brukar ta bort lite av "fisksmaken"Gädda är en av de fiskar jag faktiskt inte tycker är så supergod. Helt okej men liksom... nja. Nu har vi en hel gädda i kylen som partner lagade igår och jag är himla opepp på att äta den till middag idag igen. Så jag tänker att jag nog gör lite hitte-på-tortillas istället. Vi har lite cheddar, lite paprika, lite rödlök och lite rökt skinka som jag tänker får bli fyllning, och så lite jalapeno-yoghurt med lime som dipp.
Ja, gäddqueneller är ju jättegott! Men måste fisken benas först? Känns ju som ett hopplöst företag... eller är det bara att mixa köttet med ben och allt?Tips till nästa gång om det blir nån är att gädda brukar vara väldigt bra att göra fiskbullar på, då kan man krydda ordentligt med något gott, sedan panera och steka, brukar ta bort lite av "fisksmaken"
Beror på hur noga man är och hur fint man maler. Jag hade tagit bort de värsta och sedan finmalt.Ja, gäddqueneller är ju jättegott! Men måste fisken benas först? Känns ju som ett hopplöst företag... eller är det bara att mixa köttet med ben och allt?
Helt enig angående gädda! Men då sportfiskare ofta gillar att ta upp dem och lämna i stugorna (som vi hyr ut) blir det ibland att jag gör något av dem. Att först koka och sedan göra färs av gäddan är ett tips, brukar sedan blanda med laxfärs och göra fiskwallenbergare. Helt ätbart med ex pepparotsvisp. Går även att smaksätta med det en gillar, tex ansjovis, enbär, dill, annan rökt fisk, citron.Gädda är en av de fiskar jag faktiskt inte tycker är så supergod. Helt okej men liksom... nja. Nu har vi en hel gädda i kylen som partner lagade igår och jag är himla opepp på att äta den till middag idag igen. Så jag tänker att jag nog gör lite hitte-på-tortillas istället. Vi har lite cheddar, lite paprika, lite rödlök och lite rökt skinka som jag tänker får bli fyllning, och så lite jalapeno-yoghurt med lime som dipp.
Varför skämmas? Pulvermoset? Äsch, det finns de som lever ett helt liv med enbart pulvermos som sin erfrarenhet av potatismos. Nu köper jag förvisso aldrig hem pulvermos så har jag ingen potatis blir det heller inget mos. Men pulvermos använder ofta även fiiiina restauranger och döper till duchesse å då äter aaaalla det goooda moset Jag älskar mos & köttbullar med på sibylla - det är i regel gjort på pulver...så jag säger släpp pulvermos-skammen!Skäms nästan men...
Pulvermos, grillkorv, tunnbröd, rostad lök, gurkmajonäs, ketchup och senap.
Ja fantasin tröt rejält
Äh, vi käkar också pulvermos ibland. För den minimala ansträngningen är det rätt gott om man är lite frikostig med smör.Skäms nästan men...
Pulvermos, grillkorv, tunnbröd, rostad lök, gurkmajonäs, ketchup och senap.
Ja fantasin tröt rejält