Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Åh, vad gott det lät!Potatismos, potatismos och lite mer potatismos Får sådana crawings på det emellanåt, så idag blev det mos! Kokar, pressar i potatispress och späder med varm mjölk och smör samtidigt som elvispen gör resten. Massa muskot och peppar, sen är maten färdig Resten av familjen fick även lax med bacon- och pepparrotsräm och smörslungade morötter.
Åh, ramen. Jag är så dålig på att göra det själv, men älskar det.Ikväll blev det ramen tillsammans med en vän.
Gjorde egen buljong, serverade med tunt riven morot, ärtskott, purjolök, stekta champinjoner, stekt broccoli, ugnsbakad och glaserat stekfläsk och lite sesamfrön. Udon-nudlar också såklart
Första gången jag gör egen ramen, och inte blev det sist heller. Satan vad gott det blev, och så enkelt!
Ikväll blev det ramen tillsammans med en vän.
Gjorde egen buljong, serverade med tunt riven morot, ärtskott, purjolök, stekta champinjoner, stekt broccoli, ugnsbakad och glaserat stekfläsk och lite sesamfrön. Udon-nudlar också såklart
Första gången jag gör egen ramen, och inte blev det sist heller. Satan vad gott det blev, och så enkelt!
Åh, har du nåt recept? Tycker det verkar vara så himla många ingredienser för att få det riktigt bra så jag har aldrig vågat prova.
Plåtmat är bäst!!Eftersom buke tydligen är min primära inspirationskälla till matlagning, vill jag denna gång passa på att tacka @Malibu_Stacy för att tipsa om konceptet plåtmat ! Vi har ätit versioner av detta hela veckan och mums vad gott, enkelt och lättdiskat det är! Idag tror jag det får bli en version med sweet potato och halloumi, eller kanske butternut squash och fetaost, eller spetskål med chilismör och veggo-chorizo, eller... Ja, det kan vara svårt att begränsa sig .
Sambon tyckte det var så gott med lax och fetaoströra häromveckan, så det blev det idag igen eftersom vi är helt slutkörda båda två och därmed hade noll energi & inspiration. Den här gången piffade jag dock till potatisen lite genom att rosta den i ugn och sedan blanda med olivolja, parmesanost, citronskal, citronsaft och basilika. Fiano i glasen. Gott, men jag var lite för trött för att uppskatta det helt.