hastflicka
Trådstartare
Nar jag bodde i Sverige var det valdigt sallan man hade maizena i recept, potatismjol var den naturliga produkten man anvande. Numera ser jag mycket ofta att recept anvander maizena dar det tidigare alltid var potatis mjol.
Aven har, dar majs starkelse var det sjalvklara att anvanda har man mer och mer borjat med potatis starkelse, som inte ens fanns att kopa forr. En affar har i var stad har mycket "bulk" (stora "tunnor" med olika mjoler och annat) och har en hel tunna med potatis starkelse bredvid majs starkelse.
Om man googlar pa "potato starch" far man en massa possitiva grejor om varfor potato starch ar battre an corn starch.
Aven har, dar majs starkelse var det sjalvklara att anvanda har man mer och mer borjat med potatis starkelse, som inte ens fanns att kopa forr. En affar har i var stad har mycket "bulk" (stora "tunnor" med olika mjoler och annat) och har en hel tunna med potatis starkelse bredvid majs starkelse.
Om man googlar pa "potato starch" far man en massa possitiva grejor om varfor potato starch ar battre an corn starch.