Stinaelin
Trådstartare
Jag försöker fasa ut animaliska produkter i min kost. Det jag saknar mest nu är grädde och mannagrynsgröt (och kött, men det är som det är).
Jag behöver era tips på vilka erättningsprodukter för mejeriprodukter, och vad som passar bäst till vad.
Oatlys Ikaffe gillar jag i kaffe och te, men tycker inte det passar i så mycket annat.
Så vad använder ni till bechamelsås, mannagrynsgröt, i gräddsås, som frukostfil eller yoghurt, yoghurtsås och som vispgrädde, eller bara som en klick crème fraiche?
Dessutom behöver jag kanske tillskott i form av kalcium. Äter ni sådant?
Jag behöver era tips på vilka erättningsprodukter för mejeriprodukter, och vad som passar bäst till vad.
Oatlys Ikaffe gillar jag i kaffe och te, men tycker inte det passar i så mycket annat.
Så vad använder ni till bechamelsås, mannagrynsgröt, i gräddsås, som frukostfil eller yoghurt, yoghurtsås och som vispgrädde, eller bara som en klick crème fraiche?
Dessutom behöver jag kanske tillskott i form av kalcium. Äter ni sådant?