gylle
Trådstartare
Är det någon skillnad näringsmässigt mellan ekologiskt odlad havre kontra vanlig havre ?
Eller det är bara "bonden" som får mindre skörd (antar jag) ?
Då väcks nästa fråga i år går det att läsa att pga den stora skörden så är proteinnivån mindre i spannmålet än vanligt, någon som har en aning om hur mkt det rör sig om ?
Och då går åter tanken till den ekologiska havren jag fått kik på, den drivs ju inte lika hårt borde den då kanske inte innehålla den normala mängden protein som vanliga år ?
Någon som har en susning, har fått nys på ekologisk havre till salu till ett bra pris, men funderar som sagt på ovannämnda.
Eller det är bara "bonden" som får mindre skörd (antar jag) ?
Då väcks nästa fråga i år går det att läsa att pga den stora skörden så är proteinnivån mindre i spannmålet än vanligt, någon som har en aning om hur mkt det rör sig om ?
Och då går åter tanken till den ekologiska havren jag fått kik på, den drivs ju inte lika hårt borde den då kanske inte innehålla den normala mängden protein som vanliga år ?
Någon som har en susning, har fått nys på ekologisk havre till salu till ett bra pris, men funderar som sagt på ovannämnda.