C
Cabon
Jag har funderingar på att börja med Mustang i stället för Hippo, främst pga ett lägre pris. Är det någon som hunnit få några erfarenheter av detta fodret?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Blueberry skrev:Mustang ångkokar all havre, korn osv.
De är de enda som har en sån ångkokningsmaskin, så brödtillverkare lånar den till sina brödbakeriingredienser.
/Lisa - som tycker om onödigt vetande
Du kanske skulle fråga din häst istället. :smirk:terwa skrev:Jag menade Fibergi såg oaptitlig ut.
Kassiopeja skrev:Läste i senaste numret av Distansryttaren att ångkokt spannmål inte är så bra. Argumentet var då att man kan jämställa spannmål med färska grönsaker. Vill man ha kvar alla vitaminer och andra värmekänsliga ämnen så ska man inte koka det.
Vad tror ni andra?
/JES