Blueberry
Trådstartare
I morgon tänkte vi ha pizzabonanza här hemma, med massor av minipizzor i olika smaker.
Jag behöver alltså era bästa pizzatips.
Allt från knep när det gäller deg till godast fyllning, vilken ost som är bäst att ha på och om degen ska jäsa länge och kallt eller lagom i rumstemperatur. Och hur hanterar vi stenen på bästa sätt egentligen? Det här med pizzabakning är ju en hel vetenskap, har jag insett efter att ha googlat runt.
Och inte minst: vad är ultimat storlek när det gäller minipizzor?
Jag behöver alltså era bästa pizzatips.
Allt från knep när det gäller deg till godast fyllning, vilken ost som är bäst att ha på och om degen ska jäsa länge och kallt eller lagom i rumstemperatur. Och hur hanterar vi stenen på bästa sätt egentligen? Det här med pizzabakning är ju en hel vetenskap, har jag insett efter att ha googlat runt.
Och inte minst: vad är ultimat storlek när det gäller minipizzor?