Btw, imponerad över alla som hinner göra ngt slags lagad mat som mellanmål på sommaren. Vi hinner knappt få ihop ngt vettigt till lunchen (vi kör alltid gårdagens rester eller macka och omelett.), lunchen börjar ju när frukosten knappt är över. Och gick man upp tidigt med barnet kan man lätt äta nästa frukost när partnern kommer upp istället för ett mellanmål.
Så ska man ut på utflykt, hinner knappt ut ur huset till 13, och hem till 17-17:30 för att sätta igång grillen. Att då rusa hem mitt i badandet för att steka en omelett klockan 15 funkar inte riktigt, en frukt med är lättare.
(Men jag minns när jag var liten och farmor styrde, frukost framdukad, 8-9, förmiddagskaffe 10.30, lunch 12, eftermiddagskaffe klockan 15, middag klockan 18,30. Och så kvällsgodis för de vuxna när barnen lagt sig. Man var proppmätt hela dagarna och varje ättillfälle gick på en timma.)
Så varför variera, varför inte bara köra vad barnen nu petar i sig till frukost en gång till.
Så ska man ut på utflykt, hinner knappt ut ur huset till 13, och hem till 17-17:30 för att sätta igång grillen. Att då rusa hem mitt i badandet för att steka en omelett klockan 15 funkar inte riktigt, en frukt med är lättare.
(Men jag minns när jag var liten och farmor styrde, frukost framdukad, 8-9, förmiddagskaffe 10.30, lunch 12, eftermiddagskaffe klockan 15, middag klockan 18,30. Och så kvällsgodis för de vuxna när barnen lagt sig. Man var proppmätt hela dagarna och varje ättillfälle gick på en timma.)
Så varför variera, varför inte bara köra vad barnen nu petar i sig till frukost en gång till.