A
avslutat medlemskap
Kan det kanske bli så när hyllan dom ligger på är byggd av begagnade uranstavar?Antagligen strålade då, finns inget bekämpningsmedel som ger den effekten på hållbarhet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Kan det kanske bli så när hyllan dom ligger på är byggd av begagnade uranstavar?Antagligen strålade då, finns inget bekämpningsmedel som ger den effekten på hållbarhet
Kan det kanske bli så när hyllan dom ligger på är byggd av begagnade uranstavar?
Äh dom var så billiga så klaga gör jag inte och lite skit rensar systemet bara.Nja, kan ju vara att du fått förorenig av plutonium eller radium i stavarna, spring genast i väg till din hemliga kinyska kortvågs sändare och klaga på leveransen av stavar ...
Äh dom var så billiga så klaga gör jag inte och lite skit rensar systemet bara.
*Undrar om det är därför grannen påstår att mina fisar är självlysande?*
Jag blir bara mer och mer upprörd över att begreppet "frukt och grönt" fortfarande används så frekvent och att folk uppmanas att "äta mer frukt och grönt".
Jag blev lite full i fnitter över att de av så många lchf:are så ömt omhuldade gojibären toppade listan.Jo, jag köper helst närodlat - och det gäller alla livsmedel. Har dessutom förmånen att bo uppe i Norrbotten där det inte behövs lika mycket bekämpningsmedel som längre söderut. Och laddar frysen när jag får tag på fina, närodlade grönsaker, bär, vilt- och gräsbeteskött o s v.
Men när man går i butiken och ser folk lasta frukt i sina vagnar - antagligen med övertygelsen om att det är jättenyttigt... Jag blir bara mer och mer upprörd över att begreppet "frukt och grönt" fortfarande används så frekvent och att folk uppmanas att "äta mer frukt och grönt". När det egentligen vore bättre att (i stor utsträckning) avstå frukt till förmån för grönsaker (och svenska bär). Eller att det blivit en sådan hype kring de "supernyttiga" gojibären - när vi har våra svenska blåbär!
Ni LCHF:are kanske skulle bry er mindre om vad folk utanför sekten äter. Det verkar jobbigt att gå runt och vara upprörd över att andra försöker äta vettigt och nyttigt, t ex frukt och grönt.
Jag blev lite full i fnitter över att de av så många lchf:are så ömt omhuldade gojibären toppade listan.
Men för övrigt: vart vill du komma med ditt resonemang? Med tanke på att medellivslängden blir längre hela tiden, så verkar det ju inte maten vi äter vara särskilt akut dödlig.
Hade ingen aning om att gojibär var särskilt populära i LCHF-kretsar... roade mig med att googla och ingen av träffarna på de första två sidorna har någon LCHF-koppling i alla fall. Snarare raw food-anhängarnas bär vad jag kan se.
Jag vill bl a komma till att det i väldigt många fall är missvisande att hänvisa till frukt som extremt hälsosamt - eftersom det finns mycket mer hälsosamma källor till (och större mängder av) de vitaminer man oftast är ute efter när man äter frukt! Samt betydelsen av att handla ekologiskt samt välja sina livsmedel med omsorg så att man verkligen får kvalitet för pengarna. Det är sorgligt att "billigast möjligt" varit så dominerande inom livsmedelssektorn under många år... Men glädjande att det finns en "motrörelse" som växer sig allt starkare! Här i stan har vi t ex fått flera butiker som säljer "närodlat" med hög kvalitet, inkl närproducerat gräsbeteskött. Trots det högre priset så ökar efterfrågan hela tiden. Och de populäraste restaurangerna är de som har en uttalad närproducerad profil!
Jag har aldrig hört frukt omtalas som "extremt hälsosamt", och jag tänker inte heller så själv om något enda livsmedel, tror jag.Hade ingen aning om att gojibär var särskilt populära i LCHF-kretsar... roade mig med att googla och ingen av träffarna på de första två sidorna har någon LCHF-koppling i alla fall. Snarare raw food-anhängarnas bär vad jag kan se.
Jag vill bl a komma till att det i väldigt många fall är missvisande att hänvisa till frukt som extremt hälsosamt" - eftersom det finns mycket mer hälsosamma källor till (och större mängder av) de vitaminer man oftast är ute efter när man äter frukt! Samt betydelsen av att handla ekologiskt samt välja sina livsmedel med omsorg så att man verkligen får kvalitet för pengarna. Det är sorgligt att "billigast möjligt" varit så dominerande inom livsmedelssektorn under många år... Men glädjande att det finns en "motrörelse" som växer sig allt starkare! Här i stan har vi t ex fått flera butiker som säljer "närodlat" med hög kvalitet, inkl närproducerat gräsbeteskött. Trots det högre priset så ökar efterfrågan hela tiden. Och de populäraste restaurangerna är de som har en uttalad närproducerad profil!
Här i mina trakter finns det också gott om närproducerat i affärerna. Köper i princip bara närproducerat kött. Då det är säsong - bara inhemska äpplen. Närproducerade grönsaker så långt det går (den här tiden på året går det inte så bra...). Jag betalar ibland ett dubbelt så högt pris, men det är det värt för den goda känslans, och den goda smakens skull.Hade ingen aning om att gojibär var särskilt populära i LCHF-kretsar... roade mig med att googla och ingen av träffarna på de första två sidorna har någon LCHF-koppling i alla fall. Snarare raw food-anhängarnas bär vad jag kan se.
Jag vill bl a komma till att det i väldigt många fall är missvisande att hänvisa till frukt som extremt hälsosamt - eftersom det finns mycket mer hälsosamma källor till (och större mängder av) de vitaminer man oftast är ute efter när man äter frukt! Samt betydelsen av att handla ekologiskt samt välja sina livsmedel med omsorg så att man verkligen får kvalitet för pengarna. Det är sorgligt att "billigast möjligt" varit så dominerande inom livsmedelssektorn under många år... Men glädjande att det finns en "motrörelse" som växer sig allt starkare! Här i stan har vi t ex fått flera butiker som säljer "närodlat" med hög kvalitet, inkl närproducerat gräsbeteskött. Trots det högre priset så ökar efterfrågan hela tiden. Och de populäraste restaurangerna är de som har en uttalad närproducerad profil!