Araminta
Trådstartare
Sitter och gör lite julmiddagsplaner. Jag är löjligt förtjust i min familjs traditioner av långkål och hasselbackspotatis till julskinkan. Denna gång är det dock veganskt som gäller. Långkål och hasselbackspotatisen är inga problem. Frågan är vad man ersätter skinkan med?
Jag har betat mig igenom en hel del recept och produkter som ska likna kött men tycker aldrig att det blir speciellt bra. Vill därför helst ha något som fungerar i sin egen rätt, så att säga. Ultimat så hade man fått med sig senapen och sältan då den bryter så fint med grönkålen men ska undvika att köra fast i gamla spår. Går det att göra någon bönbiffsvariant kanske?
Vet att det finns en hel drös Bukefalister som är riktigt duktiga på mat, vore jättekul att höra era tankar
Jag har betat mig igenom en hel del recept och produkter som ska likna kött men tycker aldrig att det blir speciellt bra. Vill därför helst ha något som fungerar i sin egen rätt, så att säga. Ultimat så hade man fått med sig senapen och sältan då den bryter så fint med grönkålen men ska undvika att köra fast i gamla spår. Går det att göra någon bönbiffsvariant kanske?
Vet att det finns en hel drös Bukefalister som är riktigt duktiga på mat, vore jättekul att höra era tankar