Ja! Råkade baka bullar med osaltat smör en gång, smakade ju ingenting![]()
Fast har star det i nastan alla recept att man har i en nypa salt aven i sot brods deg.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Ja! Råkade baka bullar med osaltat smör en gång, smakade ju ingenting![]()
Kan vara så.Ser fram emot nästa uppdatering, fredag imorgon, får vi den då?![]()
I vetenskapens tjänst får du tygla dina lustar innan sista biten går åt och plocka fram ett paket till och inmundiga.Kan vara så.
Jag räknade fel på fingrarna i inlägget ovan. Eftersom oktober har 31 dagar skedde första provsmakning efter 8½ dag.
För övrigt konsumeras det mycket smör här. De 450 övriga gram smör ur experimentpaketet började konsumeras ett par dagar in i denna vetenskapliga undersökning, är slut sedan länge. Så också paketet efter. Igår har ett tredje 500g-paket påbörjats.
Snittar alltså typ 500g på fem dagar.
Att jag aldrig uppfattat att smör blir härsket i rumstemperatur kan alltså bero på att smör hos mig aldrig liksom får den chansen att utveckla och mogna sin smak.
Det är med en tilltagande spänning jag emotser framtidens provsmakningar!
Mitt behov av att veta hur bra smör smakar efter mer än 10 dagar i rumstemperatur är inte för egen kulinarisk upplevelse, utan grundar sig på att när jag käftar på Internet så vill jag vara uppbackad av att ha rätt i vad jag påstår.Å andra sidan verkar ditt behov av att veta hur bra smör smakar efter mer än 10 dagar i rumstemperatur väldigt begränsat. Vilket man i sin tur kan applicera på vilken konsumtionsmängd som helst genom att omsorgsfullt skära upp den mängd som på en vecka går åt.
Får vi en uppdatering innan, säg onsdag då?Uppdatering 14.5 dagar.
Utan anmärkning.
Nu ska jag försöka uppdatera oftare.
Visa bifogad fil 105150
En rejäl smörklick på gröten när grädden är slut ökar lätt på konsumtionen!Det har nog btw gått lite mer smör än normalt här den sista tiden. Har ätit uppstekt palt två gånger. Och då går det -även i min värld- åt ohemula mängder, först vid stekning, sedan på tallrik.
Vad gäller palt så är jag en sjuk människa.
Så 100g per dag är nog inte ett riktigt sant snitt över tid.
Mannagrynsgröt i så fall.En rejäl smörklick på gröten när grädden är slut ökar lätt på konsumtionen!
Just nu har jag inte sett smöret på flera da’r.Får vi en uppdatering innan, säg onsdag då?![]()
Har det krupit iväg?Just nu har jag inte sett smöret på flera da’r.
Nej, jag har bara inte haft det med mig.Har det krupit iväg?![]()
Nog passar det rätt bra på havregrynsgröten med!Mannagrynsgröt i så fall.
Den enda gröt som kräfva smörbrunn.
Utan smör försmäktar @Jeffery utan smör............Nej, jag har bara inte haft det med mig.