M
Mayara
Vi skall åka till härliga Grekland om några veckor och nu har jag fått reda på att jag måste vara väldigt försiktig (förutom de vanliga riktlinjerna) med vad jag äter så att jag inte smittas av gulsot.
Jag bör t.ex. inte äta färska grönsaker eller frukt eller glass... Måste naturligtvis vara försiktig med opastöriserade ostar ex. grekisk fårost. Om man nu ska tro reklamen för vaccin på TV kan man även få det om man beställer en dricka på en bar eller går på en offentlig toa. Nu känns det som om jag får ta med mig en låda konserver från Sverige... Jag vill naturligtvis det bäst för min bebis, men att inte kunna äta grönsaker, frukt eller glass när det kanske är 30+ i skuggan känns ganska hopplöst. Hur har ni gjort när ni varit utomlands? Jag har varit i Grekland flera ggr förut och aldrig ens fått turistmagsjuka, så för mig känns det här en aning hysteriskt! /Mayara
Jag bör t.ex. inte äta färska grönsaker eller frukt eller glass... Måste naturligtvis vara försiktig med opastöriserade ostar ex. grekisk fårost. Om man nu ska tro reklamen för vaccin på TV kan man även få det om man beställer en dricka på en bar eller går på en offentlig toa. Nu känns det som om jag får ta med mig en låda konserver från Sverige... Jag vill naturligtvis det bäst för min bebis, men att inte kunna äta grönsaker, frukt eller glass när det kanske är 30+ i skuggan känns ganska hopplöst. Hur har ni gjort när ni varit utomlands? Jag har varit i Grekland flera ggr förut och aldrig ens fått turistmagsjuka, så för mig känns det här en aning hysteriskt! /Mayara