Happimess
Trådstartare
Jag har snöat in. På stekpannor. Jag behöver förnya beståndet men desto mer jag läser, ju mer förvirrad blir jag, och har ingen aning om vad jag vill ha. Först och främst: jag är tyvärr inte intresserad av kolstål eller gjutjärnspannor. Visst, det har sina givna platser, men de passar inte in i mitt matlagande och mina stekpannerutiner.
Jag vill alltså ha en non-stickbehandlad stekpanna och här kommer det kluriga: jag vill att den ska vara funktionell i mer än typ ett år.
Senaste tillskottet var en Satake, som var HELT fantastisk i tre månader. Sen tyckte jag att det snabbt gick utför och att den inte längre har hälften så goda non-stickegenskaper som i början.
Scanpan får ju alltid bäst i test och visst, de jag har provat hos vänner är fantastiska, men sen läser jag många recensioner om att deras non-stickförmågor dalar lika snabbt som en Ikea-panna. Och när den kostar fem gånger så mycket, är det verkligen värt det då?
Jag vill gärna ha samma panna så länge det bara går, av miljömässiga skäl. Vad har ni för pannor, och hur håller de måttet efter ett tag?
Jag vill alltså ha en non-stickbehandlad stekpanna och här kommer det kluriga: jag vill att den ska vara funktionell i mer än typ ett år.
Senaste tillskottet var en Satake, som var HELT fantastisk i tre månader. Sen tyckte jag att det snabbt gick utför och att den inte längre har hälften så goda non-stickegenskaper som i början.
Scanpan får ju alltid bäst i test och visst, de jag har provat hos vänner är fantastiska, men sen läser jag många recensioner om att deras non-stickförmågor dalar lika snabbt som en Ikea-panna. Och när den kostar fem gånger så mycket, är det verkligen värt det då?
Jag vill gärna ha samma panna så länge det bara går, av miljömässiga skäl. Vad har ni för pannor, och hur håller de måttet efter ett tag?