Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
Vi gör eget äppelvin enligt recept på bifogad bild. Står att man ska hälla över i flaskor och inte försluta. Varför ska man inte försluta? Känns som om att det kan komma i smuts då?
Vi har en sån vit vintunna med sånt ”luftrör”, kan det användas då alltså?Hade jag varit du hade jag investerat i en jäshink/dunk med vattenlås och jäst i det, då slipper du få in luft, smuts och bakterier. Sen väntar du tills allt socker jäst ut alternativt tillsätter någon form av jäststopp och buteljerar efter det
Ja, funkar utmärkt.Vi har en sån vit vintunna med sånt ”luftrör”, kan det användas då alltså?
Ska finnas jäst naturligt i skalet om jag förstått rätt!Undrar om det kommer att jäsa så särskilt mycket utan jäst?
Toppen vad bra!Ja, funkar utmärkt.
Hur kan de jästsvamparna överleva när man häller kokande vatten över äpplena? Vildjäsning är svårt även annars, någon gång kanske det lyckas men oftast inte skulle jag tro. Men testa gärnaSka finnas jäst naturligt i skalet om jag förstått rätt!
Vi kör enligt receptet så får vi seHur kan de jästsvamparna överleva när man häller kokande vatten över äpplena? Vildjäsning är svårt även annars, någon gång kanske det lyckas men oftast inte skulle jag tro. Men testa gärna