TryMe
Trådstartare
Jag har ett rätt angenämt problem som jag hoppas att någon har en smart lösning på.
Hur får jag broccolin i mina matlådor att bli mindre "soggig"?!
Jag gör matlådor för 2 dagar i taget, vilket blir 6 lådor. I 4 av dessa ska det vara grönsaker, och jag ääälskar kokt broccoli, men den blir så soggig och nästan äcklig bara av att stå i kylen över natten. Jag har struntat helt i broccolin nu men jag saknar den (Kan tillägga att jag har försökt förvara den kokta broccolin på annat sätt än just i matlådorna över natten, men jag har lite problem med att förvara saker i kyl utan att ha lock osv på/runt).
Tips mottages tacksamt!
Hur får jag broccolin i mina matlådor att bli mindre "soggig"?!
Jag gör matlådor för 2 dagar i taget, vilket blir 6 lådor. I 4 av dessa ska det vara grönsaker, och jag ääälskar kokt broccoli, men den blir så soggig och nästan äcklig bara av att stå i kylen över natten. Jag har struntat helt i broccolin nu men jag saknar den (Kan tillägga att jag har försökt förvara den kokta broccolin på annat sätt än just i matlådorna över natten, men jag har lite problem med att förvara saker i kyl utan att ha lock osv på/runt).
Tips mottages tacksamt!