Derivata
Trådstartare
Jag har genom livet försökt att baka bröd med det har inte blivit någon raketkarriär av det precis. Mina limpor får alltid en stark eftersmak av jäst? Vad gör jag för fel?
Gör jag typ frallor blir inte jästsmaken lika dominerande.
Förutom jästproblematiken, vad har ni för lärdomar och erfarenheter från brödbak att dela med er av till en nybörjare?
(vi är i det stadiet i familjeutvecklingen att uttrycket "det går en limpa per dag" är relevant och tänker att lite eget bröd då och då både kan bli godare och några kronor billigare)
Gör jag typ frallor blir inte jästsmaken lika dominerande.
Förutom jästproblematiken, vad har ni för lärdomar och erfarenheter från brödbak att dela med er av till en nybörjare?
(vi är i det stadiet i familjeutvecklingen att uttrycket "det går en limpa per dag" är relevant och tänker att lite eget bröd då och då både kan bli godare och några kronor billigare)