cili
Trådstartare
tänk er föjande scenario:
hästarna, vi säger 10 st för procenträknandets skull, utfodras med hösilage på stor rundbal
när balen nästan är slut drabbas en av botulism.
hur stor är då risken att de andra också drabbas? alla har ju då hunnit äta en hel del av balen..
märks det olika fort på olika "sorters" hästar?
t.ex. gammal - ung, sto-hingst-valack, sjuk-frisk (i annan sjukdom), i träning-viloperiod
hittar ingen information om just det här nånstans...
hästarna, vi säger 10 st för procenträknandets skull, utfodras med hösilage på stor rundbal
när balen nästan är slut drabbas en av botulism.
hur stor är då risken att de andra också drabbas? alla har ju då hunnit äta en hel del av balen..
märks det olika fort på olika "sorters" hästar?
t.ex. gammal - ung, sto-hingst-valack, sjuk-frisk (i annan sjukdom), i träning-viloperiod
hittar ingen information om just det här nånstans...