MÄste vara frÄn köttet eftersom det var vakuumförpackatDet dÀr Àr ju fluglarver. Fy sÄ Àckligt. Mask kan ju teoretiskt komma med köttet men det dÀr beror helt pÄ usel lagring
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
OBS: This feature may not be available in some browsers.
MÄste vara frÄn köttet eftersom det var vakuumförpackatDet dÀr Àr ju fluglarver. Fy sÄ Àckligt. Mask kan ju teoretiskt komma med köttet men det dÀr beror helt pÄ usel lagring
+ De borde vara döda av vÀrmen.Om maskarna fortfarande lever sÄ har det blivit fel pÄ flera punkter. 1) nÄgon fluga har fÄtt tillgÄng till köttet att lÀgga Àgg pÄ
2) helt omöjligt att vakuumförpackningen funkat. Vakuum=syre fritt=döda maggots.
Vad mysko, för jag hade inte öppnat köttet fören direkt före tillagningOm maskarna fortfarande lever sÄ har det blivit fel pÄ flera punkter. 1) nÄgon fluga har fÄtt tillgÄng till köttet att lÀgga Àgg pÄ
2) helt omöjligt att vakuumförpackningen funkat. Vakuum=syre fritt=döda maggots.
De var levande, nÀr köttet blev varmt Älade de sig utÄt antagligen precis innan jag tog ut ur ugnen+ De borde vara döda av vÀrmen.
Tror du missförstod hur jag menade. En höna kan ju ha mask som vÄra hÀstar har blodmask och det kan komma med i köttet om man slarvar. Det hÀr Àr fluglarver och det hamnar i köttet efterÄt och kommer alltsÄ inte frÄn djuret.MÄste vara frÄn köttet eftersom det var vakuumförpackat
Det Àr ett ögonblicks verk om det finns en fluga i samma utrymme som köttet, de klÀcks inom 24 timmar normalt efter ÀgglÀggningen. Köttet kan ha blivit paketerat innan de klÀcktes och Àven om de hunnit klÀckas kan det vara svÄrt att se med blotta ögat först dÄ de Àr millimeterstora och tunna som hÄrstrÄn i början.TÀnker mig att det enda sÀttet Àr isÄfall att de slaktade kycklingen, vÀntade och/eller lagrade fel sÄ att nÄgon fluga kunde lÀgga Àgg, och sedan sÄ vakuumförpackade de kycklingen bara strax innan de skickades ivÀg dÄ larverna fortfarande levde.
Jo, men om det vore sÄ enkelt (eller hur jag ska sÀga) sÄ skulle detta intrÀffa oftare, tÀnker jag.Det Àr ett ögonblicks verk om det finns en fluga i samma utrymme som köttet, de klÀcks inom 24 timmar normalt efter ÀgglÀggningen. Köttet kan ha blivit paketerat innan de klÀcktes och Àven om de hunnit klÀckas kan det vara svÄrt att se med blotta ögat först dÄ de Àr millimeterstora och tunna som hÄrstrÄn i början.
Det Àr möjligt att det Àr fler som Àter minimala fluglarver Àn vi tror. Nej men skÀmt Äsido, nÄgonstans brast det i kedjan i det hÀr fallet och du bör absolut bli kompenserad.Jo, men om det vore sÄ enkelt (eller hur jag ska sÀga) sÄ skulle detta intrÀffa oftare, tÀnker jag.
Jag köper fÀrdiga matkassar med recept. Idag var det en kycklingrÀtt dÀr det var vacuumförpackade marinerade filéer frÄn ett svenskt företag, de skulle stekas en stund för stekyta och sen in i ugnen. NÀr jag tog ut dom lÄg det vita superÀckliga maskar ovanpÄ filéerna
Sà mÄnga frÄgor
Ska jag kontakta matkasseleverantören, producenten eller bÀgge?
Jag har bildbevis men vÄgar inte lÀgga in dÄ jag vet inte hur jag gör för att fÄ den dold och klickbar.
Det Ă€r vĂ€ldigt gott om kryp man fĂ„r i sig under ett Ă„r, tĂ€nk bara pĂ„ hur mycket som döljer sig i mĂŒsli.Det Ă€r möjligt att det Ă€r fler som Ă€ter minimala fluglarver Ă€n vi tror. Nej men skĂ€mt Ă„sido, nĂ„gonstans brast det i kedjan i det hĂ€r fallet och du bör absolut bli kompenserad.
Det Ă€r vĂ€ldigt gott om kryp man fĂ„r i sig under ett Ă„r, tĂ€nk bara pĂ„ hur mycket som döljer sig i mĂŒsli.
https://illvet.se/teknik/livsmedel/insekter-du-ater-12-kilo-om-aret
Ja men faktiskt. Och frukt och grönt! Bara hÀlsosamt, mer sÄ Àn alla pesticider i alla fall.
It has been too long!
Jag meddelade leverantören och fick en ekonomisk ersÀttningHur gick det med detta! Nyfiken