Lejonelle
Trådstartare
Jag har fått ett gäng grillkorv som blev över på jobbet till mina hundar. Jag har torkat korv förut och det tänkte jag göra nu också, så nu har jag en överfull plåt med korvslantar i ugnen på 100 grader.
Jag har också ett kg ungnötslever i kylskåpet och en rejäl bit kassler som jag tänkte skulle gå samma öde till mötes.
Nu till frågan: Jag har inte torkat någon större mängd förut och jag har oftast frusit in det, men måste man det? Kan man förvara torkade kött/charkprodukter i en burk istället och tro att de håller sig i kylskåp eller rumstemperatur? Hur länge i så fall?
Jag har också ett kg ungnötslever i kylskåpet och en rejäl bit kassler som jag tänkte skulle gå samma öde till mötes.
Nu till frågan: Jag har inte torkat någon större mängd förut och jag har oftast frusit in det, men måste man det? Kan man förvara torkade kött/charkprodukter i en burk istället och tro att de håller sig i kylskåp eller rumstemperatur? Hur länge i så fall?