Jag överväger starkt att bli vegetarian, eller kanske till och med vegan på rund av djurskyddsskäl.
Egentligen tycker jag inte om kött, så smaken kommer jag inte att sakna.
Men, jag är hopplöst dålig på att laga mat. Jag har ätit samma mat i princip varje dag i 15 år (kyckling). Dessutom har jag ingen lust att lägga pengar på mat. Mitt matkonto idag ligger på cirka 1500 kronor i månaden.
Dessutom är jag glutenintolerant och vägrar köpa mat med palmolja i.
Alla hel- och halvfabrikat går bort. Jag lagar bara mat från grunden.
Så vilka alternativ finns det? Det måste vara mat som går att förvara i kylskåp ca 2 veckor då jag oftast gör storkok varannan vecka.
Rotfrukter och svamp tycker jag är gott och har relativt bra koll på. Men sen? Linser och böner? Vad mer finns det?
Egentligen tycker jag inte om kött, så smaken kommer jag inte att sakna.
Men, jag är hopplöst dålig på att laga mat. Jag har ätit samma mat i princip varje dag i 15 år (kyckling). Dessutom har jag ingen lust att lägga pengar på mat. Mitt matkonto idag ligger på cirka 1500 kronor i månaden.
Dessutom är jag glutenintolerant och vägrar köpa mat med palmolja i.
Alla hel- och halvfabrikat går bort. Jag lagar bara mat från grunden.
Så vilka alternativ finns det? Det måste vara mat som går att förvara i kylskåp ca 2 veckor då jag oftast gör storkok varannan vecka.
Rotfrukter och svamp tycker jag är gott och har relativt bra koll på. Men sen? Linser och böner? Vad mer finns det?