Cha9
Trådstartare
Ibland är man lite väl trött i mataffären... Där stod en herre och lagade mat med den nya produkten från Arla; Syrad grädde.
Mina hjärnceller var inte helt påkopplade, utan tänkte "jisses, har man gjort sur grädde till en PR-grej" och gjorde kopplingen till grädde som surnat i kylskåpet. Det var så konstigt att jag plockade på mig en flaska... (Ibland har man ju nytta av sur grädde - i bakning t e x )
Jag skäms rejält när jag mycket häpen öppnar förpackningen och det är créme fraiche!! Inte riktigt det jag trodde...
Produktnamnet är ju i och för sig betydligt bättre (svenskt) men varför i hela fridens namn göra en "gammal" produkt till en ny hittepå? När jag kontrollerade skillnaderna (lustigt nog hade jag ju köpt crémefraiche också!) så bestod den syrade grädden av "högpastöriserad" grädde och fraichen äv "pastöriserad" grädde..
En liten lördagsreflektion av hur korkad man är när man inte tänker....
Mina hjärnceller var inte helt påkopplade, utan tänkte "jisses, har man gjort sur grädde till en PR-grej" och gjorde kopplingen till grädde som surnat i kylskåpet. Det var så konstigt att jag plockade på mig en flaska... (Ibland har man ju nytta av sur grädde - i bakning t e x )
Jag skäms rejält när jag mycket häpen öppnar förpackningen och det är créme fraiche!! Inte riktigt det jag trodde...
Produktnamnet är ju i och för sig betydligt bättre (svenskt) men varför i hela fridens namn göra en "gammal" produkt till en ny hittepå? När jag kontrollerade skillnaderna (lustigt nog hade jag ju köpt crémefraiche också!) så bestod den syrade grädden av "högpastöriserad" grädde och fraichen äv "pastöriserad" grädde..
En liten lördagsreflektion av hur korkad man är när man inte tänker....