Gnapp
Trådstartare
Jag vet inte om denna borde ligga här eller på Allmänt, men tänker att hästmänniskor borde hitta hit.
På våra klubbtävlingar och 1* tävlingar (dvs låg nivå, små tävlingar) tycker jag att serveringen sålt mycket mindre än den brukade för några år sedan. Nu har vi färre deltagare också, men ändå. Härom helgen hade vi WE-träning + tävling, fint väder, flera medföljande, nästan alla hade en timmes paus i mitten - och vi sålde fika för en tia till "utomstående" (dvs inte folk i stallet som "stödhandlade"). Det är inte riktigt värt det att stå och baka, handla toastingredienser, etc, då... Så jag undrar, är det något ni andra tävlingsarrangörer har märkt av eller är det bara hos oss folk inte längre handlar fika på tävlingsplatsen?
På våra klubbtävlingar och 1* tävlingar (dvs låg nivå, små tävlingar) tycker jag att serveringen sålt mycket mindre än den brukade för några år sedan. Nu har vi färre deltagare också, men ändå. Härom helgen hade vi WE-träning + tävling, fint väder, flera medföljande, nästan alla hade en timmes paus i mitten - och vi sålde fika för en tia till "utomstående" (dvs inte folk i stallet som "stödhandlade"). Det är inte riktigt värt det att stå och baka, handla toastingredienser, etc, då... Så jag undrar, är det något ni andra tävlingsarrangörer har märkt av eller är det bara hos oss folk inte längre handlar fika på tävlingsplatsen?